تخطى إلى المحتوى
الصفحة الرئيسية » Food Technology

Food Technology

Effects of Different Levels of Soybean Bioactive Peptides and Vitamin E on Performance, Egg Quality, and Serum Metabolites of Laying Hens

Authors Animal Production Dept., College of Agriculture, University of Basrah, Iraq [email protected] Animal Production Dept., College of Agriculture, University of Basrah, Iraq [email protected] Paper DOI https://doi.org/10.59992/IJSR.2023.v2n12p10 Abstract An experiment was carried out to find out how laying hen performance, egg quality, and serum metabolites were affected by adding soybean bioactive… اقرأ المزيد »Effects of Different Levels of Soybean Bioactive Peptides and Vitamin E on Performance, Egg Quality, and Serum Metabolites of Laying Hens

دراسة تأثير اضافة الزنجبيل المحلي كمضاد للنمو الميكروبي في لحم الدجاج المجمد

Studying the Effect of Adding Local Ginger as an Antimicrobial Growth in Frozen Chicken Meat بيانات الباحث أستاذ مساعد، قسم علوم وتقنية الأغذية، كلية الزراعة، جامعة طرابلس، ليبيا [email protected] ماجستير، قسم علوم وتقنية الأغذية، كلية العلوم الهندسية والتقنية، جامعة سبها، ليبيا DOI البحث https://doi.org/10.59992/IJSR.2023.v2n7p1 ملخص البحث إستهدفت هذه الدارسة التعرف… اقرأ المزيد »دراسة تأثير اضافة الزنجبيل المحلي كمضاد للنمو الميكروبي في لحم الدجاج المجمد